Ησίοδος: Έργα και Ημέραι - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η πτυχιακή εργασία πραγματεύεται το έργο του επικού ποιητή Ησιόδου, Έργα και Ημέραι, και αναλύει τις βασικές του θεματικές. Ο Ησίοδος, κατ' άλλους σύγχρονος, κατ' άλλους νεότερος του Ομήρου, θεωρείται πατέρας του διδακτικού έπους και όχι δίχως λόγους, οι οποίοι γίνονται αντιληπτοί μέσω της μελέτης των Επών του.
Keywords: Έπος, αρχαίοι, συγγραφείς, διδακτικός, λογοτεχνία, αρχαϊκή εποχή, Έργα, Ημέραι, μούσες