Αξιολόγηση ευχρηστίας υπηρεσιών διαδικτυακών εκθέσεων και σχεδιασμός βελτιστοποιημένου προτύπου για νέους καλλιτέχνες - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Ο σκοπός της πτυχιακής εργασίας ήταν η μελέτη της ευχρηστίας και της εμπειρίας χρήστη σε διαδικτυακούς τόπους διαδικτυακών εκθέσεων που ερευνήθηκαν μέσω της αξιολόγησης. Μελετήθηκε λοιπόν η παρούσα κατάσταση σε αυτούς, αξιολογήθηκαν ως προς την ευχρηστία, την προσβασιμότητα και την αποκριτικότητα, προτάθηκαν βελτιώσεις και δημιουργήθηκε ένα πρότυπο. Η πτυχιακή εργασία απαρτίζεται από τρία μέρη. Το πρώτο μέρος πραγματεύεται την αλληλεπίδραση ανθρώπου υπολογιστή, τα στοιχεία που την απαρτίζουν και εκείνα που την επηρεάζουν και τις έννοιες ευχρηστία και εμπειρία χρήστη.Το δεύτερο μέρος αφορά την αξιολόγηση γνωστών διαδικτυακών τόπων φιλοξενίας έργων. Στα πλαίσια μέτρησης της ευχρηστίας διεξήχθησαν αξιολογήσεις με τη βοήθεια χρηστών και λιστών κανόνων ευχρηστίας. Το τρίτο μέρος αφορά στην δημιουργία ενός βελτιστοποιημένου πρότυπου για υπηρεσίες διαδικτυακών εκθέσεων.
Keywords: διάδραση ανθρώπου υπολογιστή, εμπειρία χρήστη,αξιολόγηση ευχρηστίας , διαδικτυακές εκθέσεις, σχεδιασμός προτύπου