Διπλωματική Εργασία ΙΙ: Συναυλία (αυθεντικές συνθέσεις) "The Metaphor" - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Η δεύτερη διπλωματική μου εργασία είναι μία συναυλία στην οποία ερμηνεύω δικές μου συνθέσεις. Έχω γράψει μουσική, στίχους και έχω ενορχηστρώσει πέντε αυθεντικά κομμάτια για πενταμελή μπάντα και σε δύο από αυτά χρησιμοποιώ και φωνητικά. Τα κομμάτια αυτά έχουν μια κοινή αισθητική όσον αφορά τον ρυθμό και το γκρουβ. Ήθελα, επίσης, να συμπεριλάβω και φωνητικά στο έργο αυτό, γιατί είναι κάτι που δεν χρησιμοποιώ συχνά και πάντα ήθελα να δοκιμάσω, ειδικά σε δικές μου συνθέσεις.

My second final thesis is a concert, in which I perform my own compositions. I have written music, lyrics and arranged five original pieces for a quintet and I also use backing vocals in two of them. These tracks have a common aesthetic in terms of rhythm and groove. I also wanted to include backing vocals in this project, because it's something I don't often use and have always wanted to try, especially on my own compositions.
Final Thesis II: Concert (original compositions) "The Metaphor"
Keywords: συναυλία, τζαζ, τραγούδι, αυθεντικές, συνθέσεις, μουσική, μπάντα, φωνή, φωνητικά, πιάνο, κιθάρα, κοντραμπάσο, ντραμς, ρυθμός; concert, jazz, singing, original, compositions, music, band, voice, vocals, piano, guitar, doublebass, drums, rhythm