ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η παρούσα εργασία αποτελεί από τη μία, μια μελέτη της Εφαρμογής της Φοιτητικής Μέριμνας και από την άλλη μια αναβάθμιση στην εφαρμογή αυτή. Η εφαρμογή μελετήθηκε σε βάθος, σε κάθε οθόνη και σε κάθε υπηρεσία που παρέχει σε φοιτητές αλλά και σε Υπαλλήλους της Φοιτητικής Μέριμνας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Μετά από συναντήσεις και συνεντεύξεις στους υπαλλήλους της Φοιτητικής Μέριμνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, αποφασίστηκαν οι νέες δυνατότητες και οι βελτιώσεις που απαιτούνται στην ιστοσελίδα της εφαρμογής. Η σχεδίαση, υλοποίηση και η τεκμηρίωση των αλλαγών αυτών, παρουσιάζονται στην παρούσα εργασία. Ακόμη, η εργασία συμπεριλαμβάνει και έναν πλήρη οδηγό χρήσης της εφαρμογής της ιστοσελίδας για φοιτητές και για υπαλλήλους της μέριμνας. Τέλος, αναλύονται τα προβλήματα, οι δυσκολίες και τα συμπεράσματα που προέκυψαν κατά την εκπόνηση της εργασίας, ενώ προτείνονται μελλοντικές επεκτάσεις που μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για νέες έρευνες.

This work is both a study of the Application of the Student Welfare department of the Ionian University and a software update in this application. The application has been studied, in every user interface and every service that provides to either students or staff of the Ionian University. After several meetings and interviews with the staff of the Student Welfare department of the University many additions and updates have been agreed to the website of the application. This work presents the design, the implementation and the documentation of the updates that took place in the website. In addition, this work contains a full manual of the application for both the staff and the students of the university. In the end, the work summarizes all the difficulties and the conclusion exported during the implementation process and also suggests future work to inspire new research.
Keywords: Ιστοσελίδες, Διαδικτυακές Εφαρμογές, PHP, HTML, JAVASCRIPT, CSS, SQL, Αναβάθμιση Λογισμικού, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Φοιτητική Μέριμνα.; Websites, Web Applications, PHP, HTML, JAVASCRIPT, CSS, SQL, Software Update, Ionian University, Student Welfare