Μέθοδος θεραπείας PNF: Ιδιοδεκτική Νευρομυϊκή διευκόλυνση - (:unkn) unknown (My University, 2019)
ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΕΥΡΟΜΥΪΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

THE CONTEXT OF THE DISSERTATION INCLUDES AND ANALYSES THE BENEFITS OF THIS THERAPEUTIC TECHNIQUE, ILLUSTRATING DIFFERENT ALTERNATIVE EXERCISES AND PATTERNS, FOCUSED ON PATIENTS WITH CHRONIC NEUROMUSCULAR DYSFUNCTIONS.
PNF Therapeutic Method: Proprioceptive Neuromuscular Facilitation
Keywords: ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ, ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΠΟΥ ΕΠΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ; THE CONTEXT INCLUDES THE GLOSSARY ILLUSTRATES THE SCIENTIFIC TERMINOLOGY OF THE TECHNIQUE THAT IS PART OF MY DISSERTATION