Relicta : Η οπτικοακουστική εμπειρία μέσα απο τη δημιουργία ενός ψηφιακού εικονικού περιβάλλοντος. - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η παρούσα εργασία αφορά τη δημιουργία ενός οπτικοακουστικού περιβάλλοντος στην πλατφόρμα Unity, με στόχο την εξερεύνηση δημιουργικών ζητημάτων, τεχνικών και αισθητικών που σχετίζονται με μια σύγχρονη παιχνιδική οπτικοακουστική αφήγηση. Στα επιμέρους συμπεράσματα που ανάγονται κατά τη διαδικασία αυτής της έρευνας, βοηθούν στην κατανόηση και την βελτίωση μιας τέτοιας δημιουργικής διαδικασίας. Η δημιουργία αφορά κυρίως το πρακτικό σκέλος, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την υλοποίηση του παιχνιδικού περιβάλλοντος από το μηδέν και το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια συνοδευτική ανάλυση για την μετουσίωση της πρακτικής εμπειρίας σε γραπτό λόγο, την ολοκλήρωση της ιδέας, καθώς και τα ερωτήματα που απορρέουν από αυτή.

This work concerns the creation of an audio-visual environment on the Unity platform, with the aim of exploring creative, technical and aesthetic issues related to a modern gaming audio-visual narrative. The individual conclusions drawn during the process of this research help to understand and improve such a creative process. The creation mainly concerns the practical part, which includes all the procedures for the implementation of the gaming environment from scratch and the following text is an accompanying analysis for the transformation of the practical experience into written words, the completion of the idea, as well as the questions arising from it.
Keywords: Οπτικοακουστικά Βιντεοπαιχνίδια, Ηχοτοπία, Φόλευ, Unity, Soundtrack, Επεξεργασία και Μεταπαραγωγή Ήχου.; Audiovisual Videogames, Unity, Soundscapes, Foley, Soundtrack, Mixing and Mastering Audio.