Το Τάγμα των Αγίων Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου: Αρχειακή προσέγγιση. - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Το Τάγμα του Αγίου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου ιδρύθηκε στην Κέρκυρα στις 28 Απριλίου 1818, με έδρα τα Ανάκτορα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου. Συγκεκριμένα, αποτελεί την ανώτατη βρετανική τιμή για προσφορά υπηρεσιών εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και προοριζόταν για το Ηνωμένο Βασίλειο των Ιονίων νήσων και το νησί της Μάλτας. Η εργασία παρουσιάζει το τάγμα μέσα από την μεταγραφή του καταστατικού του τάγματος ου βρίσκεται στα ΓΑΚ Κέρκυρας.
Keywords: Τάγμα Αγίων Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου,Κέρκυρα, Αγγλική Αυτοκρατορία, Αρχάγγελος Μιχαήλ, 19ος Αιώνας; Order of Saint Michael and Saint George, England