«Παράνομα ναρκωτικά και η εξάρτηση από αυτά» & «Τι είναι στην πραγματικότητα η κάνναβη; Γενικά στοιχεία» - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η παρούσα ακαδημαϊκή πτυχιακή εργασία αναφέρεται στην εξάρτηση των ναρκωτικών, στις επιπτώσεις αυτών σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο, καθώς και στους τρόπους αντιμετώπισης της τοξικομανίας. Ακόμη, γίνεται λόγος και αναλύονται τα δημοφιλέστερα ναρκωτικά παγκοσμίως και παρατίθενται πως αυτά δρουν επικίνδυνα στον χρήστη.

This academic thesis deals with drug addiction, its effects on the mental and physical level of the drug addict, as well as the ways of coping with drug addiction. In addition, the most popular drugs worldwide are discussed and analyzed and the way in which they act dangerously on the user is listed.
„Illegale Drogen und Drogenabhängigkeit“ & „Was ist Cannabis eigentlich? Allgemeine Fakten“
Keywords: Ναρκωτικά, κάνναβη, εξάρτηση, χρήση, ναρκομανεις; drugs, cannabis, addiction, drug addicts