Μετάφραση κειμένων σχετικών με την φορολογική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις προτάσεις για τις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Αντικείμενο της παρούσας εργασίας είναι η μετάφραση κειμένων σχετικών με την φορολογική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις προτάσεις για τις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές. Το πρωτότυπο κείμενο αποτελείται από τρία άρθρα με συναφές θέμα. Παρουσιάζουν την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη μέσω της σύγκρισης μεταξύ των κρατών μελών της. Ακόμα, αναφέρονται στους φόρους και τα φορολογικά συστήματα της Ευρώπης. Τέλος, πληροφορούν για το σχέδιο φορολόγησης επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών γνωστό ως ΦΧΣ και για τις προτάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για τις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές.
Keywords: Ευρωπαϊκή Ένωση, φορολογική πολιτική, χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, φόρος, προτάσεις