Ανάπτυξη Web App εφαρμογής με σκοπό την θεματική ευρετηρίαση με βάση τον αλγόριθμο TF-IDF (Term Frequency – Inverse Document Frequency) - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Σε αυτήν την πτυχιακή εργασία αναπτύσσεται web εφαρμογή που χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο TF-IDF για τη θεματική ευρετηρίαση μικρού μεγέθους βιβλιοθήκης. Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει την αποθήκευση των περιγραφικών στοιχείων των τεκμηρίων στο cloud, παρέχοντας έτσι ευελιξία και προσβασιμότητα είτε σε cloud ή σε κλειστό δίκτυο. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εκτελεί αναζητήσεις και κατηγοριοποιήσεις μέσω της web πλατφόρμας, η οποία εκμεταλλεύεται τον TF-IDF αλγόριθμο για τη βελτιστοποίηση της ευρετηρίασης. Μέσω αυτής της συνδυασμένης προσέγγισης cloud και TF-IDF, η εργασία προσφέρει μια σύγχρονη και το σημαντικότερο ευέλικτη λύση για τη διαχείριση και αναζήτηση περιεχομένου σε βιβλιοθήκες μικρού μεγέθους.
Keywords: θεματική ευρετηρίαση; TF-IDF