ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΊΟΥ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΤΉΤΩΝ ΕΥΒΟΊΑΣ - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η πτυχιακή αυτή εργασία έχει ως θέμα της τα αρχεία της εφορείας αρχαιοτήτων Ευβοίας και αποδεικνύουν πόσο σημαντικά είναι τα αρχεία αυτά για την ιστορία ενός τόπου.
Keywords: παλαιό αρχείο, συντήρηση αρχείου