Η ένδειξη rubato στις σονάτες για σόλο βιολί του Franz Benda (1760) - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Μια εργασία που πραγματεύεται την σημασία του όρου tempo rubato και την χρήση αυτού στις σονάτες για σόλο βιολί του Franz Benda.
Keywords: σονάτες για σόλο βιολί, βιολί, σονάτες, Μπαρόκ, ρουμπάτο, μουσική για βιολί; Franz Benda, Baroque, rubato, tempo, violin, sonatas, solo sonatas for violin