Προ-παραγωγή για το βιντεοπαιχνίδι “Bleeding Sun” - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως αντικείμενο τη δημιουργία μίας θεωρητικής προ-παραγωγής ενός βιντεοπαιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, σαν στόχος ορίζεται η εικαστική δημιουργία του concept art, αλλά επίσης η συγγραφή και ανάλυση του σεναρίου του βιντεοπαιχνιδιού με τίτλο bleeding sun. Η δημιουργία του έργου συνοδεύεται από την περιγραφή της διαδικασίας υλοποίησης, καθώς και τη θεωρητική τεκμηρίωση των σεναριακών και σχεδιαστικών επιλογών. Πρόκειται για μια εργασία, η οποία έχει δομηθεί στο πλαίσιο της αφηγηματικής οργάνωσης της santa monica, δημιουργού του παιχνιδιού με τίτλο «god of war». Αλλά όσον αφορά τον καλλιτεχνικό τρόπο σχεδίασης είναι επηρεασμένος από το καλλιτεχνικό style της εταιρίας ubisoft, και πιο συγκεκριμένα από τα παιχνίδια της «Assassin’s creed Origin» και «Prince of Persia» . Η αφήγηση αναφέρεται σε ένα πρωτότυπο σενάριο που έχει το ύφος μυθοπλασίας. Η ιστορία εξελίσσεται γύρω από έναν αρχαίο αιγύπτιο πολεμιστή ονόματι Acheri, ο οποίος έχει έρθει αντιμέτωπος με τους Αιγυπτιακούς θεούς, οι οποίοι βρίσκονται σε εμφύλιο πόλεμο και η σύγκρουσή τους θα έχει ως αποτέλεσμα το τέλος του κόσμου
Keywords: Προ-παραγωγή, βιντεοπαιχνίδι, σχεδιασμός, σενάριο, έρευνα