Μετάφραση συνοπτικού δελτίου για τη φορολογία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής της Γαλλικής Πρεσβείας στις ΗΠΑ - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Αυτό το κείμενο αφορά το ομοσπονδιακό φορολογικό σύστημα των ΗΠΑ, αναλύοντας συγκεκριμένα και με απλό τρόπο όλα τα βήματα που πρέπει να λάβουν οι φορολογούμενοι, και ιδίως οι αλλοδαποί κάτοικοι, οι οποίοι αντιμετωπίζονται με διαφορετική προσέγγιση και γραφειοκρατία.
Keywords: φορολογικό καθεστώς, φορολογικό σύστημα, ΗΠΑ, φυσικό πρόσωπο, νομικό πρόσωπο