Stabat Mater-Giovanni Battista Pergolesi - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Στα Πλαίσια της Διπλωματικής Συναυλίας Ι παρουσίασα το Ορατόριο του Τζιοβάνι Μπατίστα Περγκολεζι Στάμπατ Μάτερ με τη Παιδική Χορωδία Κέρκυρας Σύνολο Εγχόρδων Ιονίου Πανεπιστημίου και Σολίστ. Η Συναυλία έγινε στον Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Φρούριο.
Stabat Mater-Giovanni Battista Pergolesi
Keywords: Ορατόριο, Θρησκευτική, Μπαρόκ, Περγκολεζι , Τζιοβάννι; Oratorio, Sacred, Pergolesi, Giovanni