Συναυλία κρουστών (Μουσική Δωματίου) - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Συναυλία Κρουστών στα πλαίσια της Πτυχιακής Συναυλίας ΙΙ, με έργα για σύνολο κρουστών
Keywords: κρουστά, μουσική δωματίου, σύνολο κρουστών, σύγχρονη μουσική; percussion, chamber music, percussion ensemble, marimba duo, Zivkovic, Rosauro, Trevino