Η μουσική του Bill Frisell - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Μαγνητοσκόπηση συναυλίας με θέμα την μουσική του Bill Frisell. Στην συναυλία ακούγονται κυρίως κομμάτια από τους πρώτους δύο δίσκους του Bill Frisell στην διάσημη δισκογραφική εταιρία ECM. Κιθάρα - Κωστής Φαναράς Όργανο – Γιώργος Κοντραφούρης Τύμπανα – Παναγιώτης Θέμας

Recording of a concert dedicated to the music of Bill Frisell. The focus of this concert is mainly on the first two albums of Bill Frisell with the renowned label ECM. Guitar - Kostis Fanaras Organ - George Kontrafouris Drums - Panagiotis Themas
The music of Bill Frisell
Keywords: Συναυλία, Μουσική, Τζαζ, Κιθάρα; Concert, Music, Jazz, Guitar