Μητέρα: Σύνθεση Ηλεκτροακουστικής Μουσικής - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η παρούσα εργασία επικεντρώνεται στη δημιουργία μίας σύνθεσης ηλεκτροακουστικής μουσικής, η οποία σχεδιάστηκε με σκοπό να αποτυπώσει τα βαθιά συναισθήματα και τις σκέψεις του φροντιστή ενός ασθενούς με Αλτσχάιμερ. Η σύνθεση αυτή δεν αποτελεί μόνο μία μουσική αφήγηση, αλλά και μία συναισθηματική διαδρομή που αποκαλύπτει τον εσωτερικό κόσμο του φροντιστή, έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις, ανησυχίες, αλλά και στιγμές ελπίδας και αγάπης. Η σύνθεση αυτή λειτουργεί ως μία καλλιτεχνική γέφυρα που συνδέει τον φροντιστή με τον ακροατή, επιτρέποντας στον τελευταίο να βιώσει και να κατανοήσει καλύτερα τις προκλήσεις και τα συναισθήματα που αντιμετωπίζουν οι φροντιστές καθημερινά. Η παρούσα εργασία, λοιπόν, δεν αποτελεί μόνο μία ανάλυση στη δημιουργία μίας ηλεκτροακουστικής σύνθεσης, αλλά και μία προσωπική μελέτη πάνω στην πολυπλοκότητα και στη σημασία των συναισθημάτων που συνοδεύουν την φροντίδα ενός ασθενούς.

This study focuses on the creation of an electroacoustic music composition designed to capture the deep emotions and thoughts of a caregiver of a patient with Alzheimer's. This composition is not merely a musical narrative but an emotional journey that reveals the inner world of the caregiver, a world filled with challenges, anxieties, and moments of hope and love. This composition serves as an artistic bridge connecting the caregiver with the listener, allowing the latter to better experience and understands the daily challenges and emotions faced by caregivers. The present work, therefore, is not only an analysis of the creation of an electroacoustic composition but also a personal study on the complexity and significance of the emotions that accompany the care of a patient.
Keywords: Σύνθεση, ηλεκτροακουστική μουσική, μητέρα, νόσος Αλτσχάιμερ, φροντιστής.; Composition, electroacoustic music, mother, Alzheimer's disease, caregiver.