"ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ" - Έργο ζωντανής Ηλεκτροακουστικής μουσικής - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Συνθεση 10+ λεπτά έργου στα πλαίσια του μαθήματος Ζωντανή ηλεκτρονική μουσική
Keywords: Ηλεκτροακουστική, μουσική