Υλοποίηση ηλεκτρονικού συστήματος κράτησης και αγοράς εισιτηρίων με χρήση της πλατφόρμας Android Studio - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Το θέμα της εργασίας μου είναι η υλοποίηση μιας εφαρμογής για έξυπνα κινητά, η οποία θα δίνει στον χρήστη την δυνατότητα , να κάνει κράτηση σε ένα δρομολόγιο λεωφορείου για την Κέρκυρα. Επίσης μπορεί να αγοράσει το συγκεκριμένο εισιτήριο και τέλος να επιλέξει και την θέση στην οποία επιθυμεί να ταξιδέψει. Στην πτυχιακή μου εργασία περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο αναπτύχθηκε αυτή η εφαρμογή και γίνεται και μία παρουσίαση της.
Keywords: εφαρμογή,έξυπνα κινητά; android, android studio, booking system