ΕΠΙΧΩΡΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ : Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ AEGEAN AIRLINES - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Επιχώρια προσαρμογή του δικτυακού τόπου της Aegean Airlines, παρατήρηση συγκεκριμένων σελίδων στο αγγλικό, γαλλικό και ελληνικό επιχώριο και εξαγωγή συμπερασμάτων

Local adaptation of the website of Aegean airline in English, French and Greek and conclusions
Localization of websites : Aegean Airlines’ case
Keywords: Επιχώρια προσαρμογή, δικτυακοί τόποι,; Localization, websites