Ποίηση και Ηχητική Τεχνη - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η τέχνη αποτελεί ένα μονόδρομο για να μπορεί ο άνθρωπος να εκφράζεται μέσω αυτής. Μπορεί να είναι κάτι που να έχει σχέση με το σχέδιο κι έτσι ο άνθρωπος μπορεί μέσω της ψυχολογικής του κατάστασης να δημιουργεί εικόνες από επιλογή ή από αναμνήσεις. Μπορεί να είναι πολεμική τέχνη όπου του αρέσει να αμύνεται, να παραμένει ασφαλής και να εξουδετερώνει τον εχθρό με ήρεμες και βίαιες κινήσεις. Μπορεί επίσης να είναι η μουσική όπου μπορεί να δημιουργεί μουσική, να επιθυμεί να παίζει σε ζωντανή παράσταση δικιά του μουσική ή μπορεί και να έχει σχέση με το τραγούδι ή με τα μουσικά όργανα. Αυτή η αναζωογόνηση της ψυχής μέσω της μουσικής, μπορεί να θεωρήσει τον ήχο ως ένα μέσο έκφρασης χωρίς λόγια. Σε αυτήν την πτυχιακή εργασία βασικό κομμάτι είναι ο ήχος ο οποίος εκδηλώνεται με την κατάλληλη επεξεργασία για να εκφράσει κάποια ποιήματα που σχετίζονται με τα όνειρα του ανθρώπου. Αυτή η εργασία ανήκει στο είδος της ηχητικής τέχνης(Sound Art) και μας δείχνει πως ο ήχος αναπαριστά ένα σύνολο χωρίς το «βλέπειν». Το είδος των ποιημάτων ανήκει στο επικό γένος καθώς τα ποιήματα εκφράζουν τον ηρωισμό του ανθρώπου να προσπαθεί να κυνηγάει τα όνειρα του χωρίς να πτοείται από το αποτέλεσμα. Αναλύεται η διαδικασία που ακολουθήθηκε για την επιλογή και την επεξεργασία των κομματιών. Κάθε ποίημα έχει τον δικό του συμβολισμό και κάθε εφέ έχει την δικιά του επιρροή και ερμηνεία στους ήχους.
Keywords: Ποίηση, Τέχνη, Ηχητική Τέχνη, Μαθηματικά, Ηλεκτρονική Μουσική