Εργαλεία για τηλεματικό συνεργατικό live-coding - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η εργασία αυτή παρουσιάζει την έννοια του live-coding και του δικτυωμένου live- coding. Εξερευνώνται οι τεχνολογίες απαραίτητες για την δικτύωση παραστάσεων. Ακόμηαναφέρονται υπάρχοντα συστήματα. Επίσης αναπτύσσεται δομή για δικτυωμένη live-coding παράσταση, η οποία περιλαμβάνει ανταλλαγή κώδικα, διαμοιρασμό ηχητικών δειγμάτων και αναμετάδοση ηχητικού αποτελέσματος. Αναφέρεται η μεθοδολογία και τεχνική υλοποίηση που ακολουθήθηκε για την πραγματοποίηση παράστασης. Τελικά πραγματοποιείται παράσταση με μουσικούς και παραθέτονται δείγματα κώδικα για την παραγωγή ήχου στην παράσταση.
Tools for telematic cooperative live-coding
Keywords: τηλεματική, συνεργατικό, αλγοριθμική σύνθεση, ζωντανός προγραμματισμός; telematic, cooperative, algorithmic synthesis, live coding