Sycophants για ορχήστρα: Ερευνητικό υλικό και ανάλυση έργου - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Το μουσικό έργο Sycophants για ορχήστρα εξιστορεί τα γεγονότα της υπόθεσης "Κωσταλέξι" μέσα από μια σειρά κρυπτογραφημένων μηνυμάτων. Ταυτόχρονα με βάση τις συνθετικές μεθόδους του Μπέλα Μπάρτοκ, ο δημιουργός του έργου Sycophants κατασκευάζει μια πρωτότυπη συνθετική μέθοδο εμπλουτισμένη με την αριθμιτική ακολουθία Φιμπονάτσι, ώστε να εξυπηρετήσει τα συναισθηματικά περιβάλλοντα που θέλει να παρουσιάσει.
Sycophants for orchestra
Keywords: ορχήστρα, κλασική σύνθεση, οργανική μουσική, Κωσταλέξι, μουσική κρυπτογραφία, συνθετική μέθοδος; Sycophants, orchestra, instrumental music, Kostaleksi, music cryptography, music compositional method