Ο Ρομαντισμός στη μουσική και στη ζωγραφική με έμφαση στους Ector Berlioz και Eugene Delacroix - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Ο Ρομαντισμός στη μουσική και τη ζωγραφική

Romanticism in music and painting
Keywords: Ρομαντισμός, μουσική, ζωγραφική; Romance, music, painting