Ancient World, History of Dress - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Η πτυχιακή μου εργασία έχει ως θέμα την ιστορία του φορέματος. Αναφέρεται σε πολλούς και διαφορετικούς πολιτισμούς και μιλάει για τον κάθε πολιτισμό ξεχωριστά και για το πως φορούσαν τα ρούχα και ιδιαίτερα τα φορέματα τότε. Αναλύει τα υφάσματα και τα σχέδια των ρούχων και μας μιλάει για συγκεκριμένα ακόμα σχέδια και τις ονομασίες του.
Ancient World, History of Dress
Keywords: Αρχαίοι πολιτισμοί, φόρεμα, υφάσματα