Μετάφραση κειμένου από τα Αγγλικά στα Ελληνικά με σχολιασμό. Κείμενο: How does othering in Abu Bakr Naji’s The Management of Savagery and Anders Breivik’s 2083 reveal what the two authors perceive as the main external threats to their own groups? - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Μετάφραση στα ελληνικά ενός κειμένου που πραγματεύεται το ζήτημα της ετερότητας και συγκρίνει την χρήση της μεταξύ δύο διαφορετικών προσεγγίσεων, του ακροδεξιού Άντερς Μπρέιβικ και του θρησκευτικού εξτρεμιστή Αμπού Μπακρ Νάτζι. Το κείμενο αποτελεί απόσπασμα της πτυχιακής εργασίας του J. G. Miles Whitehead, του τμήματος της Θεολογίας του πανεπιστημίου της Ουψάλα.
Keywords: μετάφραση κειμένου, σχολιασμός κειμένου, αγγλικά, ελληνικά