Από την αναγέννηση στον 21ο αιώνα! - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Η ηχογράφηση περιέχει τα παρακάτω σολιστικά έργα για κλασική κιθάρα: John Dowland - Farewell, Johann Sebastian Bach - Prelude, Fugue and Allegro, BWV 998, Johann Kaspar Mertz - Elegie, Heitor Villa-Lobos - Etude 11, Joaquin Turina - Sonata Op. 61, I. Allegro, II. Andante, III. Allegro vivo, Joaquín Rodrigo - Tres piezas españolas, I. Fandango, III. Zapateado, Nikita Koshkin - Usher Waltz.
Keywords: Σόλο κλασικής κιθάρας; John Dowland - Farewell, Johann Sebastian Bach - Prelude, Fugue and Allegro, BWV 998, Johann Kaspar Mertz - Elegie, Heitor Villa-Lobos - Etude 11, Joaquin Turina - Sonata Op. 61, Joaquín Rodrigo - Tres piezas españolas, Nikita Koshkin - Usher Waltz