Σχεδιασμός και δημιουργία διαδικτυακής εφαρμογής για το ντοκιμαντέρ “Το έθιμο των φωτιών στη Φλώρινα” - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Τα τελευταία χρόνια οι διαδικτυακές εφαρμογές γίνονται όλο και πιο γνωστές στον σύγχρονο κόσμο. Πλέον συναντάμε συχνά διαδραστικούς ιστότοπους κατά την πλοήγηση μας στο διαδίκτυο. Η παρούσα εργασία στοχεύει στην ανάπτυξη μιας μορφής διαδραστικού ιστότοπου με τη δημιουργία διαδικτυακής εφαρμογής για το ντοκιμανέρ “Το έθιμο των φωτιών στη Φλώρινα”. Σκοπός είναι η ανάδειξη των νέων τεχνολογιών και της ιδιαιτερότητας που προσφέρει μια διαδικτυακή εφαρμογή σε σύγκριση με το απλό κλασικό οπτικοακουστικό ντοκιμαντέρ. Τα διαδραστικά ντοκιμαντέρ είναι λίγα ακόμα ωστόσο αυτή η μορφή τέχνης βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο και έχει πολλά να προσφέρει μελλοντικά.
Keywords: Διαδικτυακή εφαρμογή, ιστότοπος, ιστοχώρος, διαδραστικό ντοκιμαντέρ