EX CENTRIC -THE MOVIE - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Το Excentric είναι ένα πολυδιάστατο έργο, με τελικό προορισμό μία ταινία μικρού μήκους με διάρκεια 35 λεπτών, και ένα μουσικό album που θα περιέχει το soundtrack της ταινίας και μερικά b-sides και remixes. Η ταινία είναι συνδυασμός πολλών τεχνών και τεχνοτροπιών. Περνάει από το μουσικό ντοκιμαντέρ της καταγραφής των ηχογραφήσεων, στο μουσικό βιντεοκλίπ με ποπ αίσθηση, από τις συνέντευξη και συζητήσεις περί εκκεντρικότητας στην υπαρξιακή ποίηση και από τον χορό στον στύλο στην macro φωτογραφία και το video art, από το sound design στην ηλεκτρονική μουσική. Είναι δομημένη σε 7 μουσικές σκηνές, με ενδιάμεσα περάσματα. Τα 7 μουσικά κομμάτια που αποτελούν τον σκελετό του έργου είναι παρομοίως πολυστυλιστικά, ξεκινώντας από μία εισαγωγή με σπεκτραλιστική έμπνευση, 4 τραγούδια, ένα ποίημα με μουσική συνοδεία, και μία έξοδο με ηλεκτροακουστική πολυρυθμική μουσική.
EX CENTRIC -THE MOVIE
Keywords: ex centric, ταινία, σύνθεση, κινηματογράφος; ex centric, movie, composition, cinema