Un après-midi avec Debussy: Petite suite, Orchestrated by Henri Büsser & l'après-midi d'un Faun (arr. Arnold Schoenberg). Composer: Claude Debussy - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Συναυλία αφιέρωμα στον Γάλλο συνθέτη Claude Debussy με δύο διάσημα έργα του, στην Ιόνιο Ακαδημία, στην Κέρκυρα.
Keywords: Απομεσήμερο ενός φαύνου, Σουίτα, Ορχηστρική μουσική, Ντεμπυσσύ, Ιμπρεσιονισμός.; Impressionism, The afternoon of a faun, Petite suite, Debussy, Orchestral music.