Κερκυραϊκά Οικόσημα και οίκοι ευγενείας. - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η παραπάνω εργασία αναφέρεται στο Libro D'oro. Αναφέρει τι είναι το Libro D'oro τι περιέχει. Περιορίζετε στις οικογένειες που ήρθαν στην Κέρκυρα μετά την άλωση της πόλης, τις οικογένειες που ήρθαν από την Κρήτη και αυτές που ήρθαν από την Πελοπόννησο. Περιορίζεται σε αυτές μόνο διότι ο συνολικός αριθμός των οικογενειών που είναι καταγεγραμμένες στο Libro D'oro είναι πολύ μεγάλος για να περιοριστεί σε μια εργασία.
Keywords: Οικόσημα, Οίκος, Ευγενείας.