Ο ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Η ακόλουθη εργασία μελετάει το γαστρονομικό τουρισμό ως μοχλό ανάπτυξης της κοινωνίας. Η εργασία εκπονήθηκε μετά από αναζήτηση και μελέτη έντυπης και ηλεκτρονικής βιβλιογραφίας και συναφών ερευνών σχετικά με τις προοπτικές αυτή στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Η εργασία χωρίζεται σε πέντε βασικά κεφάλαια. Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται στην Έννοια του γαστρονομικού τουρισμού καθώς και το σκοπό της. Το δεύτερο κεφάλαιο μελετά την ιστορική αναδρομή και το προφίλ του γαστρονομικού τουρισμού. Το τρίτο να κεφάλαιο περιλαμβάνει την μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε για την για την συγκέντρωση των δεδομένων της μελέτης που αναπτύχθηκε. Στο τέταρτο κεφάλαιο γίνεται η ανάλυση αυτών των δεδομένων. Τέλος, στο πέμπτο κεφάλαιο βρίσκονται τα συμπεράσματα και οι προτάσεις της έρευνας.

The following paper studies gastronomic tourism as a driver for the development of society. The paper was prepared after searching and studying print and electronic literature and related research on this perspective on alternative forms of tourism. The paper is divided into five main chapters. The first chapter deals with the concept of gastronomic tourism as well as its purpose. The second chapter studies the historical background and profile of gastronomic tourism. The third chapter includes the methodology used to collect the data for the study developed. The fourth chapter presents the analysis of these data. Finally, chapter five contains the conclusions and recommendations of the research.
Keywords: ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ