Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας-Μουσειολογική Προσέγγιση - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία έγινε με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμικού πλούτου της Θεσπρωτίας καθώς και την γνωστοποίηση των ευρημάτων της τόσο για ανθρώπους που ζουν στην Περιφέρεια αλλα και για επισκέπτες η οποίοι ενδιαφέρονται να μάθουν για την ιστορία αυτης της αρχαίας πόλης η οποία αναφέρεται απο το Όμηρο.
Keywords: Αρχαιολογικό Μουσείο , ευρήματα , ταφικά έθιμα , αρχαίοι οικισμού , ιστορική αναδρομή , Μουσείο , ευρήματα , προτάσεις