Εργαλεία Ελέγχου Ποιότητας Ιστοσελίδων & Δημιουργία Ιστοσελίδας Συνεδρίου CIE - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία επικεντρώνεται στην παρουσίαση και την ανάλυση των τεχνικών κατασκευής δικτυακών τόπων για συνέδρια. Αναλύονται οι σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη αποτελεσματικών και λειτουργικών ιστοσελίδων για συνέδρια. Αρχικά, γίνεται μια λεπτομερής ανάλυση της δομής και των στοιχείων που απαρτίζουν έναν δικτυακό τόπο για συνέδρια. Εξετάζονται οι βασικές αρχές του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας τους, καθώς και οι βέλτιστες πρακτικές για την οπτική απεικόνιση του περιεχομένου και την παρουσίαση του προγράμματος του συνεδρίου. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται μια συγκριτική ανάλυση δικτυακών τόπων για συνέδρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξετάζονται οι διάφορες προσεγγίσεις και λύσεις που χρησιμοποιούνται, καθώς και οι διαφορές στον σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την αποδοτικότητα τους. Αυτή η ανάλυση αποτελεί μια πολύτιμη πηγή έμπνευσης και γνώσης για την κατασκευή ενός αποτελεσματικού δικτυακού τόπου για συνέδρια. Τέλος, παρουσιάζεται η περιγραφή και η ανάλυση της ιστοσελίδας που αναπτύχθηκε για το συνέδριο CIE του Ιονίου Πανεπιστημίου. Εξηγούνται οι λειτουργίες, το περιεχόμενο και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία μιας πλήρως λειτουργικής και ευέλικτης ιστοσελίδας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του συνεδρίου. Η παρούσα πτυχιακή εργασία αποτελεί μια συνολική ανάλυση των δικτυακών τόπων για συνέδρια και παρέχει σημαντικές γνώσεις και κατευθυντήριες γραμμές για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη αποτελεσματικών και προηγμένων ιστοσελίδων για συνέδρια. Αυτή η έρευνα συνεισφέρει στην προώθηση της τεχνολογίας και της καινοτομίας σε αυτόν τον σημαντικό τομέα, ενισχύοντας την εμπειρία συμμετοχής σε συνέδρια και προωθώντας την επικοινωνία και την ανταλλαγή γνώσεων.
Keywords: δικτυακοί τόποι, συνέδρια, τεχνολογικές τάσεις, λειτουργικότητα, Συνέδριο CIE