Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους: Σαν Βασιλιάς - (:unkn) unknown (My University, 2022)
To Ντοκιμαντέρ αφορά ανθρώπους οι οποίοι ζουν στο περιθώριο (άστεγους κλπ.). Η πρόθεσή μου ήταν, μέσα από την καθημερινότητά τους, να αγγίξω ευρύτερα κοινωνικά θέματα, να ανακαλύψω και να φέρω στο φως βαθύτερα νοήματα. Η προσπάθειά τους για επιβίωση και η σχέση τους με τα σκουπίδια στάθηκαν οι αφορμές για την περαιτέρω εμβάθυνση.
Keywords: Ντοκιμαντέρ, Μικρού Μήκους, Σαν Βασιλιάς; Documentrary