The Art of “Beyond Dust”: Εικαστικός σχεδιασμός ενός βιντεοπαιχνιδιού - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Η πτυχιακή εργασία έχει ως θέμα τον εικαστικό σχεδιασμό ενός βιντεοπαιχνιδιού. Ο στόχος ήταν η δημιουργία μιας συλλογής από σχέδια και εικονογραφήσεις, που συλλαμβάνουν την ουσία των χαρακτήρων και των περιβαλλόντων του φανταστικού κόσμου του παιχνιδιού. Τα σχέδια δημιουργήθηκαν με παραδοσιακά και ψηφιακά μέσα και παρουσιάζονται σε ένα λεύκωμα με τίτλο "The Art of BEYOND DUST". Έμφαση στην εργασία δίνεται στις διεργασίες της σύλληψης ιδεών, της επίλυσης προβλημάτων, της εξερεύνησης δυνατοτήτων και του πειραματισμό με τεχνικές για την επίτευξη του επιθυμητού αισθητικού αποτελέσματος. Το έργο επικεντρώνεται στην καλλιτεχνική έκφραση μέσω του σχεδιασμού, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και εφαρμογή γνώσεων που αποκτήθηκαν από την έρευνα και την πρακτική άσκηση.

The current thesis has as subject the visual concept design of a videogame. The goal was to create a series of sketches and drawings that capture the essence of the characters and environments of the imaginary world of the game. The designs are created in traditional and digital medium and presented as a collection in an Art Book titled “The Art of BEYOND DUST”. Emphasis in the project is put on the creative process like brainstorming, problem solving, exploring possibilities and experimenting with techniques to achieve the desired aesthetic result. Also the work focuses on artistic expression through design, development of skills and application of knowledge gained from research and practice.
The Art of “Beyond Dust”: Concept design of a videogame
Keywords: εικαστικός, σχεδιασμός, βιντεοπαιχνίδι, σχέδια, εικονογραφήση, λεύκωμα; concept, design, videogame, concept art, illustration, art book