Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Παιγνιοποιημένης Μουσειακής Εμπειρίας στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Η μελέτη περίπτωσης που αναπτύσσεται στην παρούσα διπλωματική εργασία έχει ως στόχο τον σχεδιασμό ενός συστήματος παιγνιοποίησης του περιεχομένου της συλλογής του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας με τη χρήση εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και την αξιοποίηση της διαμεσικής αφήγησης. Για την εμπειρία που θα προκύψει, οι συμμέτοχοι, συμπεριλαμβανομένων των δημιουργών/σχεδιαστών και παικτών, καλούνται να δράσουν σε καθεστώς μη-εξουσιοδότησης από το Μουσείο. Με αυτόν τον τρόπο, ελέγχεται και το υπάρχον ελληνικό νομικό πλαίσιο δικαίου περί πολιτιστικής κληρονομιάς.
Keywords: Μελέτη Περίπτωσης, Παιγνιοποίηση, Μουσείο, Σχεδιασμός Εμπειρίας, Διαμεσικότητα