Ανθρώπινα Τοπία της Πατρίδας μου: Ζωγραφική - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Το θέμα της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η δημιουργία μιας σειράς ζωγραφικών έργων, τα οποία αποτυπώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων που ανήκουν στον μειονοτικό πληθυσμό της Θράκης, μέσα από σπουδές. Ο τίτλος είναι επηρεασμένος από το ομώνυμο λογοτεχνικό/ποιητικό έργο του Τούρκου ποιητή Ναζίμ Χικμέτ. Στη σειρά που δημιουργήθηκε, κυριαρχεί η ανθρώπινη μορφή. Το θέμα εντάσσεται στη ζωγραφική, καθώς και στη μελέτη των γνωστών έργων μεγάλων ζωγράφων. Πιο συγκεκριμένα, εξετάζονται τα ζωγραφικά και σχεδιαστικά ζητήματα των έργων, με σκοπό την κατανόηση της τεχνικής, των σχεδιαστικών και ζωγραφικών ζητημάτων με σκοπό την εύρεση του προσωπικού ύφους.

The subject of this dissertation is the creation of a series of paintings, which capture the daily life of people belonging to the minority population of Thrace, through studies. The title is influenced by the homonymous literary/poetic work of the Turkish poet Nazim Hikmet. In the creations, the human form dominates. The subject is part of the painting, as well as the study of the well-known works of great painters. More specifically, the painting and design issues of the works are examined, in order to understand the technique, the design and painting issues in order to find the personal style.
Keywords: ζωγραφική, ανθρώπινα τοπία, εξπρεσιονισμός