Μετάφραση του άρθρου "The effects of Exercise on People with Parkinson's Disease-Review" - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Η εργασία ασχολείται με το τι είναι Νόσος του Πάρκινσον και τις αλλαγές που προκύπτουν όσον αφορά το ψυχοσωματικό κομμάτι, ζώντας με τη νόσο. Επίσης, γίνεται αναφορά στη γυμναστική και κατα πόσο βοηθάει τους ασθενείς ιδίως στα πρώιμα στάδια της νόσου.

It is about Parkinso's Disease and how excercise could help the sufferers.
"The effects of Exercise on People with Parkinson's Disease-Review"
Keywords: Νόσος του Πάρκινσον, Γυμναστική, ψυχολογικές και κοινωνικές πτυχές της υγείας; Parkinson’s disease , PD sufferers, Quality of Life