Μετάφραση και σχολιασμός: Κεφάλαιο « Josué de Castro, première époque » από το βιβλίο του Jean Ziegler «Destruction Massive - Géopolitique de la faim» Εκδόσεις Seuil, 2011 - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Για πρόσβαση στο αρχείο καταχωρήστε τον κωδικό 120788.
Keywords: Γεωπολιτική, Πείνα, Κάστο