Χορωδιακά Έργα 19ου - 21ου αι. - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Το παρόν project αποτυπώνει κατά βάση τη χορωδιακή a capella μουσική ομοίων φωνών έχοντας ως στόχο να αναδείξει τις δυνατότητες μίας γυναικείας φωνής στο έπακρο και να αποδείξει ότι γυναικεία σύνολα μπορούν επάξια να σταθούν απέναντι σε μικτά, τόσο φωνητικά, όσο κι από άποψη ρεπερτορίου. Το σύνολο συστάθηκε από φοιτήτριες του ΤΜΣ του Ι.Π. στα πλαίσια της Διπλωματικής Εργασίας του φοιτητή Άγγελου Κυδωνιέως πάνω στη Διεύθυνση Παιδικής, Σχολικής & Νεανικής Χορωδίας με αγάπη για το τραγούδι και τη χορωδιακή μουσική. Η συναυλία καλύπτει ρεπερτόριο από την περίοδο του ρομαντισμού (19ος αιώνας) στον νεοκλασικισμό και σε διασκευές παραδοσιακής μουσικής από διάφορες χώρες σε νεοκλασικό και τζαζ στυλ του 20ου και 21ου αιώνα. Με αυτόν το τρόπο θα παρουσιαστεί ένα ποικίλο πρόγραμμα με πολυπολιτισμικά χαρακτηριστικά, το οποίο δίνει πρόσβαση στον ακροατή και τον μαέστρο να έρθει σε επαφή με συνθέτες και κουλτούρες από όλο τον κόσμο.
Choral Works from 19th to 21st Century
Keywords: Διεύθυνση Χορωδίας, Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο, Χορωδία Ομοίων Φωνών, A Capella; Choral Conducting, Female Vocal Ensemble, Female Choir, A Capella