Ανάλυση ψυχολογίας παικτών σε παιχνίδια εικονικών κόσμων - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Ανάλυση των μοντέλων προσωπικότητας (big5, Myers-Briggs), ανασκόπηση ερευνών προτύπων παικτών και παιχνιδιών, ψυχολογία avatar και πως επηρεάζει η προσωπικότητα του παίκτη το avatar που δημιουργεί, πρόταση δημιουργίας προγράμματος δημιουργίας avatar βασισμένο στην προσωπικότητα του παίκτη.
Keywords: ψυχολογία, εικονικοί κόσμοι, παιχνίδια ρόλων, μοντέλα παικτών, μοντέλα προσωπικότητας