Το κοντσέρτο για Κλαρινέτο και Ορχήστρα αρ.1 σε Φα Ελάσσονα op. 73 του Carl Maria von Weber: ζητήματα ιστορίας και ερμηνείας - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Το κλαρινέτο κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα
Keywords: κλαρινέτο; carl maria von weber