Α Martin‟s journey - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Το χελιδόνι ξεκινάει το ταξίδι του, όπως πάντα, και κατευθύνεται Νότια και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι που είχε χτίσει τον προηγούμενο χρόνο πάνω στο σπίτι του ανθρώπου. Όμως μια δυσάρεστη έκπληξη το περιμένει. Ο άνθρωπος έχει εκλείψει και τα σπίτια έχουν γκρεμιστεί. Στα σχεδόν εννέα λεπτά του βίντεο παρακολουθούμε το χελιδόνι να περνάει μέσα από τα διαφορετικά στάδια του πένθους, ξεκινώντας από την άρνηση της απώλειας, η οποία το κάνει να γυρίζει στα ίδια μέρη που θυμάται τον άνθρωπο και να τον ψάχνει. Αφού περάσει και από το τελευταίο, από τα πέντε στάδια του πένθους, το στάδιο της αποδοχής, σε μία διαδρομή από τον Βορρά στον Νότο και από την ανατολή του ηλίου στην δύση του, ολοκληρώνει τον κύκλο, που ξεκίνησε το πρωί και πριν πετάξει στο ηλιοβασίλεμα, ανακαλύπτει κάτι σημαντικό.
Το ταξίδι ενός χελιδονιού
Keywords: βίντεο, ταινία, βίντεο-αρτ, μικρού μήκους, σουρεαλισμός; drone