Τάσεις φυγής - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Μία νεαρή κοπέλα (η Ελευθερία), διαβάζει στις ειδήσεις για ένα νεαρό που αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο όπως και ο μικρός της αδερφός πριν λίγο καιρό. Το σοκ παρακινεί την πρωταγωνίστρια μας να βγει από την “ζώνη άνεσης” (comfort zone) που βρίσκεται, και αναγνωρίσει τα δεσμά που την βαραίνουν. Μετά από μια σειρά εξομολογήσεων και αναμνήσεων φτάνει στην λύτρωση και την απόλυτη ελευθερία.
Keywords: ταινία μικού μήκους, ενδοοικογενιακή πίεση, ταυτότητα φύλου, κοινωνικός αποκλεισμός, φυλετικές διακρίσεις, κινηματογραφος, μονόπλανο, αβάν-γκαρντ,