Ρεσιτάλ Κλασικης Κιθάρας - Έργα από την Αναγέννηση ως το 21ο αιώνα - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Στις 26/10/23 παρουσίασα τη δεύτερη διπλωματική συναυλία μου ως σολίστ κλασικής κιθάρας, με έργα που ξεκινούν από την Αναγέννηση μέχρι και τον 21ο άι. στην Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας.
Keywords: H. V. Lobos, J. S. Bach, F. Sor, J. Dowland, M. C. Tedesco, L. Brouwer, R. Dyens