Where Do I Exist? - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Το "Where Do I Exist?" είναι είναι η δημιουργία ενός εικονικού χώρου που αναζητά την σχέση μεταξύ των δύο κόσμων εικονικού και πραγματικού. Το έργο είναι αποτέλεσμα της σχέσης των περισσότερων ανθρώπων με τα social media κυρίως κατά την περίοδο της πανδημία. Γίνεται μία αναζήτηση για το πως θα μπορούσαμε να υπάρξουμε απελευθερωμένοι από το σώμα μας και τι θα σήμαινε αυτό για έννοιες όπως η ταυτότητα του φύλου, το άγγιγμα και ο θάνατος. Θα μπορούσαμε να απελευθερωθούμε και από αυτά πλησιάζοντας σε μία εικονική ύπαρξη; Ο κάθενας μπορεί να είναι μέρος του έργου είτε βλέποντας τον εαυτό του σε αυτό είτε κάνοντας ένα hashtag στο twitter με την λέξη #immaterial.

"Where Do I Exist?" is a virtual space that explores the relationship between vrtual and real world. This artwork steams from our relationship with social media the way of our life during pandemic. It explores our existence into another reality and what would it mean for our idenity, gender, death and touch. Can we set ourselves free from bodily anticipation? Anyone can be part of this world with a hashtag on twitter ith the world #immaterial.
Where Do I Exist?
Keywords: εικονικός χώρος, εικονική πραγματικότητα, εννοιολογικός, υπαρξιακός, Μποντριγιαρ; virtual space, virtual reality, concptual, existence, Baudrillard