Μετάφραση του κειμένου "Sleep dysfunctions in schizophrenia: a practical review" των Waters F. και Manoach D. S. - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η παρούσα εργασία περιλαμβάνει μετάφραση του κειμένου των καθηγητών Flavie Waters και Dara S. Manoach με τίτλο «Sleep dysfunctions in schizophrenia: a practical review» που δημοσιεύθηκε το 2012 στο επιστημονικό περιοδικό Open Journal of Psychiatry. Εκτός από τη μετάφραση του κειμένου, στην εργασία περιλαμβάνονται δίγλωσσο γλωσσάρι όρων (σε μορφή xlsx) και μεταφραστικός σχολιασμός.
Keywords: κιρκάδιος ρυθμός, φαρμακευτική αγωγή, πολυυπνογραφία, μοτίβο ύπνου - εγρήγορσης, υπνικές άτρακτοι, νόηση, σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας του ύπνου (ΣΑΑΥ)