Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους: Negative Buoyancy, the story of a freediver - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Ένας ελεύθερος δύτης μετατρέπεται σε νερό ενώ βουτά κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, συνδέεται με τη φύση και γίνεται μέρος του υποβρύχιου περιβάλλοντος κυνηγώντας σαν θαλάσσιο αρπακτικό. Ο μαγευτικός υποβρύχιος κόσμος είναι προσιτός σε εκείνους που ξεπερνούν τον φόβο και τολμούν να ωθήσουν τα ανθρώπινα όριά τους λίγο περισσότερο για να τον εξερευνήσουν. Το πάθος με τον γαλήνιο κόσμο κάτω από την επιφάνεια γίνεται τρόπος ζωής για όσους παραδίδονται στην αρνητική πλευστότητα.

A freediver transforms into water while he dives beneath the surface, connects with nature and becomes a part of the underwater environment by hunting like a marine predator. The mesmerizing underwater world is accessible to those who overcome fear and dare to push their human limits a little further in order to explore it. The passion with the serene world beneath the surface becomes a lifestyle for those who surrender themselves to negative buoyancy.
Short Documentary: Negative Buoyancy, the story of a freediver
Keywords: άνθρωπος, δύτης, ελεύθερη κατάδυση, υποβρύχιο ψάρεμα, βυθός, σιωπή, ωκεανός, περιβάλλον, φύση, υποβρύχια δραστηριότητα, ζωή υποβρυχίως, συναισθήματα, προσωπικό βίωμα, Jacques Yves Cousteau, ντοκιμαντέρ; man, diver, freediving, spearfishing, seabed, silence, ocean, environment, nature, underwater activity, underwater life, emotions, personal experience, documentary, Jacques Yves Cousteau